Eleve atacate de un câine agresiv, lângă un liceu Buzău. Una dintre ele a fost mușcată

Eleve atacate de un câine agresiv, lângă un liceu Buzău. Una dintre ele a fost mușcată
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Incident grav, în cursul zilei de mari, la Buzău. Inspectoratul Județean de Jandarmi a anunțat, aseară, că două eleve au fost atacate de un câine, în drum spre școală.

Potrivit jandarmilor, strada pe care a avut loc evenimentul este una intens circulată, de elevi, aflându-se în apropierea unei unități de învățământ, iar atacul s-a petrecut la o oră de vârf.

“Dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău a fost sesizat, prin două apeluri 112,  despre faptul că un câine a atacat două eleve care se deplasau către liceu, rupându-i hainele uneia dintre ele, iar cealaltă minoră a fost muscata. Echipajul de jandarmi trimis în zonă a reușit să identifice animalul periculos, a solicitat sprijinul autorităților competente, dar, până la sosirea acestora,  câinele s-a refugiat într-o curte din apropiere. Având acordul proprietarei imobilului, speriată de agresivitatea animalului, echipa de ecarisaj a reușit să captureze câinele și să îl transporte la un adăpost.

În urma verificărilor efectuate după capturarea animalului, nu s-a putut stabili dacă acesta are un proprietar.

De menționat că în intervalul orar la care au fost semnalate atacurile câinelui strada este intens circulată de elevi care termină sau încep cursurile la instituțiile de învățământ din apropiere”, a transmis IJJ Buzău.

Potrivit unor surse, incidentul s-a petrecut în vecinătatea unui liceu din cartierul Micro XIV.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image