Exproprieri în șapte localități, aprobate pentru A7 Ploiești - Buzău

Exproprieri în șapte localități, aprobate pentru A7 Ploiești - Buzău
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Guvernul a aprobat, joi, noi exproprieri în cazul imobilelor proprietate privată de pe coridorul de expropriere al lucrării  „Autostrada Ploiești - Buzău”. Imobilele se află în șapte localități din Buzău.

“Am aprobat exproprierile pentru imobilele proprietate privată, care constituie coridorul lucrării de utilitate publică de interes național Autostrada Ploiești – Buzău, aflate în localitățile Săhăteni, Ulmeni, Movila Banului, Pietroasele, Stâlpu, Buzău, Țintești, din județul Buzău. Este vorba despre o suprafață de expropriat de 5.286.269 mp, pentru un număr de 2.389 de imobile”, a anunțat secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Irinel Ionel Scrioșteanu.

Exproprieri de imobile, în continuarea demersurilor pentru realizarea A7

Oficialul a reamintit că, pentru cele trei loturi ale primului tronson din Autostrada Moldovei, cu o lungime de 63,25 km, au fost depuse luna trecută 39 de oferte. “Am cerut conducerii CNAIR ca ofertele primite să fie analizate cu maximă rigurozitate, în cel mai scurt timp, pentru a încheia cât de curând contractele și a începe lucrările pe această autostradă atât de importantă pentru Moldova, pentru România”, a mai transmis Scrioșteanu.

Actualele exproprieri se referă la imobilele din localitățile aflate pe tronsonul din județul Buzău, cele din localitățile prahovene fiind aprobate printr-o hotărâre adoptată de Guvern în luna august.


Sursa foto: Facebook/ Irinel Ionel Scrioșteanu

 

Image