fbpx

Fostul șef al IGPR, chestorul buzoian Bogdan Despescu, a fost numit secretar de stat în MAI

Image
Image

Fostul șef al Poliției Române, chestorul Bogdan Despescu, a fost numit săptămâna trecută, printr-o decizie a premierului Ludovic Orban, secretar de stat în MAI.

Bogdan Despescu a plecat de la conducerea Poliției Române în 2018, demis de premierul interimar Mihai Fifor, după ce prim-ministrul Mihai Tudose refuzase îndepărtarea acestuia din funcție în contextul scandalului declanșat de polițistul pedofil.

Bogdan Despescu a ocupat, în perioada 2011-2012, funcţia de inspector şef al Poliţiei Prahova, fiind transferat aici de la Buzău, unde din 2006 era adjunct al inspectorului șef de Poliție. La vremea respectivă s-a spus că Despescu a venit la Prahova pe filiera PDL, fiind transferat de la conducerea IJP imediat după căderea Guvernului Boc.

În perioada 2014 - 2015, Bogdan Despescu a ocupat funcţia de şef al Poliţiei Constanţa după ce, odată plecat din Prahova, a mai petrecut o vreme în cadrul IJP Buzău, ca șef Serviciu Cabinet în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Județului (2012 - 2013) și adjunct al inspectorului șef (2013-2014).

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.