Fostul primar al Buzăului, implicat într-un carambol. Autospeciala ISU chemată la eveniment a fost implicată în alt accident

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Fostul primar al Buzaului a fost implicat într-un carambol soldat cu doi răniţi. Victimele sunt un cunoscut bucătar din oraş şi logodnica lui. Culmea, una dintre autospecialele ISU care se deplasa la locul incidentului a fost lovită în plin de un alt autoturism. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Accidentul a avut loc pe un bulevard din Buzău. Fănică Bârlă, fostul primar interimar al oraşului, a încurcat pedalele maşinii şi a lovit din spate un autoturism staţionat la semafor. În prima maşină se aflau Chef Cristi Dobre "Ice", un cunoscut bucătar, şi logodnica lui, informează România TV.

Autospeciala de la ISU care venea la acest accident a fost și ea implicată într-un eveniment rutier. Pentru că se afla în misiune, maşina pentru descarcerare a pătruns pe culoarea roşie a semaforului, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Şoferiţa unui SUV nu a acordat prioritate şi a intrat în plin în autospeciala de intervenţie.

Image