GALERIE FOTO Mașini vandalizate în plină zi, în centrul municipiului Buzău

mașini vandalizate buzău
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Cinci mașini au fost vandalizate duminică, în jurul prânzului, într-o parcare din zona celui mai mare bulevard al municipiului Buzău. Individul care a distrus oglinzile laterale a fost oprit de jandarmi înainte de a provoca și mai multe pagube.

 

“Duminică, un bărbat s-a ales cu dosar penal pentru că a vandalizat cinci autoturisme parcate în zona centrală a municipiului Buzău, distrugându-le oglinzile laterale, actele de distrugere putând fi și mai numeroase dacă echipajul de jandarmi nu ar fi acționat rapid pentru imobilizarea autorului.

Concret, în jurul orei 12:30, echipajul de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău a fost sesizat de către mai multe persoane  despre faptul că un bărbat loveşte mai multe mașini aflate într-o parcare din zona Bulevardului Unirii, context în care s-a procedat la stoparea activității infracționale și imobilizarea persoanei în cauză, ulterior fiind  întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, a informat IJJ Buzău.

{showtime 97}

 

 Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Sursa foto: IJJ Buzău

Image