fbpx

Licitație de 1,8 milioane de lei, pentru modernizarea amfiteatrului din Parcul Tineretului al municipiului Buzău

Licitație de 1,8 milioane de lei, pentru modernizarea amfiteatrului din Parcul Tineretului al municipiului Buzău

Image
Image

Procedura de achiziție în vederea derulării lucrărilor de modernizare, la amfiteatrul din Parcul Tineretului, a fost lansată  de Primăria Buzău. Valoarea estimată a contractului se apropie de 1,8 milioane de lei, fără TVA.

Anunțul de licitație, publicat la jumătatea lunii iulie în sistemul electronic de achiziții publice SICAP, se referă la lucrări de modernizare a obiectivului, în vederea înfiinţării unui centru de spectacole în aer liber.

Noua construcție, cu o arhitectură modernă, va avea o capacitate de 600 de locuri. „Deoarece în ultimii doi ani, odată cu dezvoltarea proiectelor cultural-educaționale, a crescut considerabil interesul pentru această zonă și mii de buzoieni frecventează acest spațiu în perioada mai-octombrie, Primăria municipiului Buzău a decis să aducă «bătrânul» nostru amfiteatru la infrastructura unui spațiu modern și demn de un municipiu reședință de județ, ce poate găzdui o gamă largă de evenimente, pe parcursul întregului an. Acest spațiu va avea și potențialul de a aduce venituri la bugetul local, prin închirierea sa către facilitatori, mediul de business și artiștii care căutau și până acum un spațiu corespunzător pentru evenimentele de la noi din oraș, dar nu îl găseau”, declara la începutul acestui an viceprimarul Oana Matache.

Ofertele pot fi depuse până pe 8 august.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.