Nou înființata DRPD Buzău administrează și drumurile din Brăila, Galați și Vrancea

Nou înființata DRPD Buzău administrează și drumurile din Brăila, Galați și Vrancea
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Din acest an, în Buzău funcționează o Direcție Regională a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Consiliul de Administrație al CNAIR SA a decis înființarea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Buzău, care va avea în administrare și infrastructura rutieră de pe raza județelor Brăila, Galați și Vrancea.

“Decizia de a înființa DRDP Buzău se circumscrie unei logici administrative ce are rolul de a eficientiza întreaga activitate de administrare, întreținere și construcție a profilelor de drum (național, autostradă, variante ocolitoare etc.) care sunt în administrarea CNAIR. Înființarea Direcției nu presupune costuri financiare suplimentare pentru CNAIR, având în vedere faptul că resursa umană necesară desfășurării activității este asigurată din personalul existent la nivelul celor patru secții de drumuri naționale din componență și din posturile vacante transferate de la CNAIR Central, DRDP București, Constanța și Iași. Rolul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Buzău va fi acela de a asigura un management performant și echilibrarea ponderii kilometrilor de infrastructură administrată de către structurile teritoriale ale CNAIR”, au informat reprezentanții Companiei.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

 

 

Image