fbpx

O glumă proastă! Elev ajuns la spital după ce a băut apă în care a fost adăugată o substanță chimică

Image
Image

A fost declanșată o anchetă la Colegiul „B. P. Hasdeu” după ce un elev de gimnaziu a ajuns marți după-amiază la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău cu stări de greață și dureri de stomac. Pentru că au avut suspiciunea că adolescentul a înghițit o substanță toxică, medicii de la UPU au anunțat poliția.

Potrivit stiridebuzau.ro, elevul de 14 ani ar fi băut apă dintr-un bidon de plastic după ora de sport. Nu a dat importanță faptului că apa avea un gust ciudat și un miros parfumat.

După ce a ajuns acasă, a început să se simtă rău. Bunicul băiatului a sunat la Ambulanță. Din verificările efectuate la unitatea școlară a rezultat că din dorința de a face o glumă, colegi ai săi i-ar fi turnat săpun lichid în sticla cu apă. Starea adolescentului este una bună, nefiind cazul să rămână internat.

Potrivit news.ro medicii au anunţat Poliţia.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că totul s-a întâmplat la ora de sport, când băiatul nu se afla în clasă. Două colege care ar fi fost scutite de la oră şi care ar fi rămas în clasă i-ar fi pus băiatului săpun lichid în sticla cu apă, iar când acesta a revenit, după ora de sport, a băut din recipient.

Miercuri, cele două fete vor fi audiate de poliţişti în prezenţa părinţilor, în cadrul anchetei demarate de oamenii legii. Cel mai probabil, şi conducerea Colegiului Hasdeu, unul dintre cele mai prestigioase licee din ţară, va demara propria anchetă în acest caz.

Imagine cu caracter ilustrativ.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.