Pacient internat după o tentativă de suicid s-a aruncat de la etajul 4 al spitalului din Buzău

Pacient internat după o tentativă de suicid s-a aruncat de la etajul 4 al spitalului din Buzău
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Clipe de groază la Spitalul de Urgență din Buzău, sâmbătă. Un pacient s-a aruncat de la fereastra salonului unde era internat tot pentru o tentativă de suicid. Bărbatul a sărit în gol de la etajul 4 și a suferit mai multe traumatisme.

Victima era internată de 2 zile, după ce ar fi încercat să ia mai multe pastile, cu intenția de a-și pune capăt zilelor.

„Un pacient în vârstă de 47 de ani internat în secția de medicină internă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău pentru ingestie voluntară de medicamente, tentativă de suicid, s-a aruncat din salonul unde era internat de la etajul 4. Pacientul a suferit multiple traumatisme și i se acordă îngrijiri medicale de specialitate. Totodată, se fac demersuri pentru a fi transferat la o unitate medicală din Capitală”, a declarat Adriana Bușilă, purtător de cuvânt Spitalul Județean Buzău, potrivit b1tv.ro.

Potrivit unor surse ale anchetei, bărbatul este un șofer de maxi-taxi care și-a pierdut locul de muncă. În acest caz, a fost deschisă o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut evenimentul.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Foto b1tv.ro

Image