fbpx

Percheziţii efectuate de poliţişti în Buzău şi Bucureşti la persoane bănuite de proxenetism, braconaj, trafic cu tutun

Percheziţii efectuate de poliţişti în Buzău şi Bucureşti la persoane bănuite de proxenetism, braconaj, trafic cu tutun

Image
Image

Poliţiştii au efectuat în cursul zilei de miercuri ample percheziţii în Buzău şi Bucureşti la persoane bănuite de proxenetism, braconaj, trafic cu tutun şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Potrivit Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Buzău citat de Agerpres, vor fi puse în executare 13 mandate de aducere, persoanele urmând a fi conduse la sediul poliţiei, în vederea audierii.

"În ziua de 8 iunie a.c., în vederea combaterii şi contracarării actelor infracţionale din domeniile economic, judiciar şi arme, poliţiştii buzoieni au pus în executare 12 mandate de percheziţie domiciliară în Buzău şi Bucureşti. Persoanele vizate sunt cercetate pentru proxenetism, producere, deţinere şi comercializarea produselor din tutun în afara antrepozitului fiscal, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, respectiv braconaj. Vor fi puse în executare 13 mandate de aducere, persoanele urmând a fi conduse la sediul poliţiei, în vederea audierii", se arată într-un comunicatul de presă al IJP Buzău.

Percheziţiile se desfăşoară cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, acţiunea beneficiind de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.

 

Foto ilustrativ, antena3

 

 

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.