fbpx

FOTO ­čôŞ Plan ro╚Öu de interven╚Ťie ├«n Buz─âu. Mai multe victime dup─â ce un autocar cu peste 30 de persoane s-a r─âsturnat

FOTO ­čôŞ Plan ro╚Öu de interven╚Ťie ├«n Buz─âu. Mai multe victime dup─â ce un autocar cu peste 30 de persoane s-a r─âsturnat

Image
Image

Plan ro╚Öu de interven╚Ťie activat ├«n jude╚Ťul Buz─âu, luni dup─â-amiaz─â, ├«n urma unui accident grav care a avut loc┬á pe DN2, la ie╚Öire din R├ómnicu S─ârat. Un autocar s-a r─âsturnat, mai multe persoane fiind r─ânite. Din primele informa╚Ťii, ╚Öoferul este ├«ncarcerat, ├«n stare grav─â. A fost activat planul ro╚Öu de interven╚Ťie.

 

Prefectura Buz─âu a anun╚Ťat c─â 32 de persoane s-ar fi aflat ├«n autocarul care s-a r─âsturnat ╚Öi primele informa╚Ťii indic─â faptul c─â ar fi 10 victime. Sursa citat─â, care a anun╚Ťat ╚Öi activarea planului ro╚Öu, a men╚Ťionat c─â ╚Öoferul ar fi ├«ncarcerat ╚Öi r─ânit grav.

UPDATE - Potrivit reprezentan╚Ťilor Prefecturii, nu sunt persoane decedate.

UPDATE -┬áLa fa╚Ťa locului se afl─â un echipaj de la Drumuri Na╚Ťionale, cinci ambulan╚Ťe SMURD, o autospecial─â ISU de transport persoane ╚Öi victime multiple, dou─â autospeciale de pompieri ╚Öi opt ambulan╚Ťe ale Serviciului Jude╚Ťean de Ambulan╚Ť─â Buz─âu.

UPDATE - Este a doua oar─â, ├«n dou─â s─âpt─âm├óni, c├ónd ├«n jude╚Ť este activat planul ro╚Öu de interven╚Ťie ├«n urma unui accident cu num─âr mare de persoane implicate.┬á

UPDATE 17.40 - "Traficul se desf─â╚Öoar─â prin dirijare pe DN2, la ie╚Öirea din localitatea R├ómnicu S─ârat, jude╚Ťul Buz─âu, c─âtre municipiul Foc╚Öani, pentru a permite desf─â╚Öurarea interven╚Ťiei medicale, dup─â ce un autovehicul s-a r─âsturnat ├«n afara p─âr╚Ťii carosabile. Mai multe persoane au suferit leziuni, fiind asistate medical la fa╚Ťa locului.

Se estimeaz─â reluarea circula╚Ťiei ├«n condi╚Ťii normale ├«n 45 de minute".

UPDATE┬á17.45 - ├Än autocar se aflau muncitori buzoieni, angaja╚Ťi la o fabric─â de confec╚Ťii din Foc╚Öani, men╚Ťioneaz─â Prefectura. Cei mai mul╚Ťi dintre ei fuseser─â lua╚Ťi din zona R├ómnicului.

Dou─â victime au fost preluate deja de o ambulan╚Ť─â de la SAJ Suceava care se afla ├«n trecere prin zon─â ╚Öi a oprit la locul evenimentului.

UPDATE 17.58 - 20 de persoane au nevoie de ├«ngrijiri medicale, conform datelor de la acest moment. Interven╚Ťia este ├«n dinamic─â. Acestora li se adaug─â dou─â victime preluate deja de ambulan╚Ťa SAJ Suceava ╚Öi duse la UPU Foc╚Öani, anun╚Ť─â Prefectura Buz─âu.

Toate victimele, inclusiv ╚Öoferul, sunt con╚Ötiente, men╚Ťioneaz─â sursa citat─â.

UPDATE 18.02 - Opt persoane sunt duse la spitalul din Râmnicu Sarat, 12 la UPU Buzău, iar 2 UPU Focșani.

UPDATE 18.08 - "Inspectoratul pentru Situa╚Ťii de Urgen╚Ť─â ÔÇťNeron Lupa╚ÖcuÔÇŁ al jude╚Ťului Buzau a fost solicitat s─â intervin─â pentru acordarea primului ajutor medical ╚Öi asigurarea m─âsurilor de prevenire ╚Öi stingere a incendiilor la un accident rutier produs pe DN2E85, ie╚Öirea spre R├ómnicu S─ârat.

├Än accident a fost implicat un autocar ├«n care se aflau 32 de persoane, ce a ie╚Öit ├«nafara p─âr╚Ťii carosabile ╚Öi s-a r─âsturnat.

Av├ónd ├«n vedere num─ârul persoanelor implicate, pentru gestionarea optim─â a misiunii de r─âspuns, la nivelul jude╚Ťului a fost activat Planul Ro╚Öu de Interven╚Ťie.

La fa╚Ťa locului, echipajele operative au intervenit cu 2 autospeciale de stingere cu ap─â ╚Öi spum─â, 2 autospeciale de descarcerare, 1 autospecial─â de transport personal ╚Öi victime multiple, 5 ambulan╚Ťe SMURD ╚Öi 11 ambulan╚Ťe SAJ.

Totodat─â, ├«n sprijin intervin ╚Öi 1 autospecial─â pentru transport victime multiple ╚Öi 3 ambulan╚Ťe SMURD de la nivelul ISU Vrancea.

├Än acest moment se acord─â asisten╚Ť─â medical─â de urgen╚Ť─â pentru 20 de persoane, toate con╚Ötiente.

Misiunea este ├«n dinamic─â", a anun╚Ťat ╚Öi ISU Buz─âu.

UPDATE 18.17 - Trafic dirijat, pe o bandă, în zona accidentului.

UPDATE 18.20 - Se circulă controlat, în ambele sensuri.

UPDATE 18.30 - Planul ro╚Öu de interven╚Ťie a fost dezactivat.

 

Urm─âre┼čte pagina de Facebook┬áÔÇ×TelegramaÔÇŁ pentru ┼čtiri ┼či analize de ultim─â or─â!┬á

Sursa foto: Prefectura Buz─âu

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.