Posturi noi aprobate la Spitalul Județean de Urgență Buzău, în contextul pandemiei

Posturi noi aprobate la Spitalul Județean de Urgență Buzău, în contextul pandemiei
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Consiliul Județean Buzău a decis, în luna august, suplimentarea numărului de posturi la nivelul Spitalului Județean de Urgență Buzău, unitate sanitară pe care o are în administrare.
Hotărârea prevede majorarea numărului total de posturi, de la la 1.583 la 1.608, prin suplimentarea cu 14 posturi la categoria „personal mediu sanitar” și cu 11 posturi la categoria „personal auxiliar sanitar”.
Modificările prevăzute în organigrama și statul de funcții ale SJU Buzău înseamnă, pentru Serviciul de supraveghere, prevenire și limitare a infecțiilor asociate asistenței medicale, majorarea numărului de posturi la categoria agenţi DDD de la 6 la 9, pe o perioadă determinată ce nu poate depăşi 30 de zile de la data încetării stării de alertă.
De asemenea, "suplimentarea numărului de posturi la Secția Pneumologie şi la Secția UPU-SMURD se solicită pe perioadă determinată de maxim șase luni în contextul epidemiologic actual", mai prevede anexa atașată hotărârii CJ.
La Pneumologie se dorește angajarea a opt cadre medii și opt infirmiere, iar la UPU modificarea prevede suplimentarea cu șase posturi pentru cadre medii.

Image