fbpx

Prefectul de Buzău, testat pozitiv pentru Covid-19

Prefectul de Buzău, testat pozitiv pentru Covid-19

Image
Image

Prefectul de Buzău, Leonard Dimian, a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Rezultatele testelor au venit duminică, iar anunțul a fost făcut imediat, chiar de prefect, pe pagina sa de Facebook.

"În urmă cu câteva ore, am fost confirmat cu virusul SARS-CoV-2. În cursul zilei de ieri (sâmbătă-n.r.), am prezentat simptome ușoare specifice COVID-19 (febră 38º) și am fost testat, iar rezultatul venit astăzi este pozitiv. Starea mea de sănătate este bună, acum mă simt mai bine decât m-am simțit ieri.

Am încredere că mă voi vindeca rapid și mă bazez pe profesionalismul cadrelor medicale buzoiene, care au fost ireproșabile pe întreaga perioadă în care au gestionat criza COVID-19. Mâine (luni - n.r.), voi fi supus unor investigații medicale extinse și voi afla tratamentul care îmi va fi prescris.

În perioada în care nu mă voi afla la Instituția Prefectului, atribuțiile de conducere vor fi preluate de către subprefectul Vasile Alecu.

Fac încă un apel la responsabilitate pentru toţi cetățenii din judeţul Buzău, de data aceasta folosindu-mă pe mine ca exemplu! Iată că, și în situația în care am încercat să respect cu strictețe toate regulile de prevenire a infectării cu noul coronavirus, acesta nu m-a ocolit! Virusul nu iartă pe nimeni!

Vă transmit tuturor gândurile mele bune. Multă sănătate!", a transmis Leonard Dimian.

Reprezentanții Prefecturii au anunțat că luni dimineață se efectuează dezinfecția, în toate spațiile instituției, sub coordonarea Direcției de Sănătate Publică Buzău, motiv pentru care, astăzi, programul de lucru va începe de la ora 9.30.

Sursa foto: Facebook/ Leonard Dimian

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.