Primăria Buzău acordă 5.000 de ghiozdane echipate pentru elevi

Primăria Buzău acordă 5.000 de ghiozdane echipate pentru elevi
Pachete cu ghiozdane şi rechizite pentru elevi, în Buzău (Foto: Primăria Buzău)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Primăria Buzău va oferi cu ocazia începerii anului şcolar 5.000 de pachete cu ghiozdane şi rechizite pentru elevii din ciclul primar din municipiu.

Programul prevede acordarea unor pachete, personalizate pentru băieţi şi fete, care conţin ghiozdane şi rechizite de bază, selectate în funcţie de vârsta elevilor, de la penare complet echipate şi caiete până la acuarele şi blocuri de desen. Beneficiarii sunt elevii din clasa zero şi clasele I-IV înscrişi în unităţile de învăţământ din municipiu, au anunţat autorităţile locale.

Pachete cu ghiozdane şi rechizite pentru elevi, în Buzău

„Mai este foarte puțin până la începerea noului an școlar. Primăria Municipiului Buzău vine în sprijinul părinților ce au copii în ciclul primar (clasa pregătitoare și clasele I-IV), oferind celor peste 5000 de elevi ghiozdane și rechizite de bază pentru începerea școlii. Acest proiect face parte din programul educațional «Buzăul citește», ce oferă în fiecare an, tuturor elevilor din Buzău, cărți, jurnale de lectură și activități cultural-educaționale. Toți elevii din ciclul primar vor găsi pe bănci, în prima zi de școală, pachetul complet”, a precizat primarul Constantin Toma.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image