fbpx

Prima grădiniță digitalizată din țară este la Buzău

Image
Image

Municipiul Buzău are prima grădiniță digitalizată din țară, datorită unui proiect prin care școlile beneficiază deja de platforma informatică respectivă.

Platforma a fost implementată la Grădinița "Cei 7 pitici", scopul proiectului fiind de a îmbunătăți actul educațional și a-i ține pe părinți conectați în permanență cu procesul instructiv-educativ, aceștia fiind la curent cu activitățile derulate zi de zi de cei mici.

Deschiderea oficială a programului în unitatea de învățământ preșcolar a avut loc săptămâna trecut. "La Grădinița cu Program Prelungit «Cei 7 pitici» are loc o premieră pentru România. Este vorba despre implementarea platformei de management educațional, aceeași, numai că adaptată, care a fost introdusă deja în toate școlile și liceele din municipiul Buzău. Încercăm să-i învățăm pe copii, profesori și părinți să lucreze cu instrumente moderne, astfel încât să putem progresa pe cel mai important pilon pe care-l avem la îndemână pentru a ne transforma ca indivizi și comunitate pe plan educațional și cultural", a declarat primarul municipiului, Constantin Toma.

Ultimele zile au fost utilizate pentru pregătirea tehnică în vederea utilizării platformei.

Edilul a anunțat că, dacă rezultatele sunt cele dorite, sistemul va fi extins în toate grădinițele din municipiul Buzău.

Platforma deja utilizată, de mai multă vreme, în școlile și liceele din Buzău, are interfață intuitivă și spațiu de stocare nelimitat. Aceasta le permite utilizatorilor să creeze rapid grupuri şi clase, să aloce și să corecteze teme, să programeze lucrări de control şi teze, să urmărească progresul elevilor.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.