fbpx

Proba teoretică pentru examenul auto se mută, de teama coronavirusului, în Buzău

Proba teoretică pentru examenul auto se mută, de teama coronavirusului, în Buzău

Image
Image

Candidaţii din Buzău care vor să obţină permisul de şofer vor susţine proba teoretică într-un alt sediu decât până acum, măsura fiind luată pentru a limita aglomerările de persoane, în contextul pandemiei de coronavirus.

Începând  cu data de 24 martie, testarea pentru cunoaștere regulilor de circulație se va susţine într-un alt spaţiu, a anunţat astăzi IPJ Buzău, într-un comunicat de presă. Ținând cont de evoluția epidemiologică la nivelul teritoriului României, pentru a se limita răspândirea virusului  şi de faptul că se impune a fi respectate măsurile de restricție adoptate de Guvernul României precum și de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, vă informăm că susținerea testului privind cunoașterea regulilor de circulație organizat de Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău va avea loc începând cu data de 24 martie 2020, în fiecare zi de marţi, ora 09.00, la Clubul Poliţiştilor, a transmis instituţia.

"Vă aducem la cunoştinţă că aveţi obligaţia ca, în momentul prezentării pentru susţinerea testării, să respectaţi la rândul dumneavoastră normele impuse pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19!", se mai arată în comunicat.

(Foto: ziare.com)

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.