fbpx

FOTO și VIDEO 🎦 Restaurantul de la Cabana Izvoranu a luat foc, vineri dimineață! Imobilul arde generalizat

FOTO și VIDEO 🎦 Restaurantul de la Cabana Izvoranu a luat foc, vineri dimineață! Imobilul arde generalizat

Image
Image

21 de pompieri buzoieni intervin cu șase autospeciale la Izvoranu, după ce restaurantul unei cabane din zonă a luat foc. ISU menționează că este vorba despre o construcție din lemn la care incendiul s-a extins rapid.

 

Potrivit reprezentanților ISU, este afectat restaurantul unei cabane de pe raza localității Izvoranu.

“Pentru că incendiul se afla în fază incipientă la momentul anunțării, iar clădirea respectivă este o construcție din material lemnos cu potențial de propagare rapid, la fața locului se deplasează 3 ASAS, Autocisterna, Autoscara S42  și ambulanța SMURD, cu un total de 21 pompieri. S-au solicitat reprezentanții Electrica și  SVSU Tisău pentru sprijin la locul intervenției.

In apelul la 112 s-a anunțat că iese fum de pe lângă horn.

Apelanții intervin cu stingătoare și alte mijloace până la sosirea pompierilor în încercarea de a opri propagarea”, menționează ISU Buzău.

Cele mai noi informații de la fața locului anunță că restaurantul arde generalizat, dar incendiul a fost localizat și în prezent se acționează lichidarea flăcărilor ce afectează o suprafață de aproximativ 300 mp.

UPDATE - Pompierii au limitat propagarea incendiului, protejând astfel cel de-al doilea corp din lemn cu o suprafață de aproximativ 300 mp.

UPDATE - O parte din forțe s-a retras de la locul interventiei, în jurul orei 14.00, după ce incendiul a fost lichidat. În zonă au mai rămas o subofițeri, cu o autospecială de stingere, pentru a stinge ultimele focare care ard mocnit. Misiunea va mai dura în jur de două ore.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Sursa imagini: ISU Buzău

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.