Săbii, topoare și cuțite găsite de polițiști, în timpul unor percheziții în Buzău

Săbii, topoare și cuțite găsite de polițiști, în timpul unor percheziții în Buzău
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Peste 60 de poliţişti buzoieni au participat, săptămâna trecută, la descinderi care au vizat  locuinţele unor persoane predispuse la săvârşirea de fapte cu violenţă şi bănuite că ar deţine arme, muniţii şi alte componente de arme, deţinute fără drept. Percheziţiile au fost efectuate în baza mandatelor emise de Judecătoria Buzău.

În cadrul acțiunii de zilele trecute, poliţiştii au urmărit depistarea persoanelor care deţin bunuri interzise ori pentru care este necesară autorizarea, precum şi descurajarea manifestării unor acte de violenţă în spaţiul public.

"Au fost descoperite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, o armă scurtă neletală cu aer comprimat cu ţeavă modificată, dar şi săbii, topoare şi cuţite. De asemenea, în cadrul activităţilor au fost controlate aproximativ 70 de persoane şi peste 20 de autovehicule. Poliţiştii au depistat şi o persoană în vârstă de 46 de ani din Bucureşti, pe numele căreia figura o alertă privind un mandat de arestare european emis de autorităţile portugheze. Persoana a fost condusă la sediul Poliţiei pentru continuarea verificărilor şi clarificarea situaţiei", a transmis IJP Buzău.

 

 

Image
Image