fbpx

STARE DE URGENȚĂ | Chiriașii Primăriei Buzău pot cere suspendarea contractelor, pe durata stării de urgență

STARE DE URGENȚĂ | Chiriașii Primăriei Buzău pot cere suspendarea contractelor, pe durata stării de urgență

Image
Image

Persoanele fizice şi juridice care nu mai desfăşoară, pe perioada stării de urgenţă, activitatea pentru care au încheiat acorduri/contracte pot solicita suspendarea acordurilor/contractelor, a anunțat Primăria Buzău. În acest interval, chiriașii nu vor plăti taxele pentru folosinţa domeniului public/chiria și nici taxele pentru teren stabilite conform Codului Fiscal.

Solicitarea de suspendare a contractului poate fi la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. precum şi prin poştă, pe adresa Primăriei Municipiului Buzău, Piaţa Daciei nr. 1.

"Pentru a susţine activitatea persoanelor fizice şi juridice care desfăşoară activităţi economice, sportive, învăţământ, etc. în imobile (teren/spaţii) proprietate publică a municipiului Buzău şi care au încheiat acorduri pentru folosinţa temporară a terenurilor sau contracte de închiriere, pe perioada stării de urgenţă se suspendă valabilitatea acordurilor/contractelor, LA CERERE, în cazurile în care, nu îşi pot desfăşura activitatea (chioşcuri amplasate pe domeniul public, terase, chioşcuri în incinta unităţilor de învăţământ, spaţii în incinta în incinta unităţilor de învăţământ sau în imobile proprietatea municipiului Buzău, etc.)", a anunțat Primăria Buzău.

Foto: primariabuzau.ro

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.