fbpx

Traficant de droguri care opera în Buzău, anchetat de DIICOT

Traficant de droguri care opera în Buzău, anchetat de DIICOT

Image
Image

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Buzău împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Buzău au efectuat, săptămâna trecută, o percheziție domiciliară, în județul Galați, la un bărbat în vârstă de 32 de ani despre care existau indicii că ar distribui droguri.

IJP Buzău a anunțat că, “din 2020 și până în prezent, bărbatul, din Galaţi, ar fi vândut produse susceptibile a avea efecte psihoactive mai multor tineri din județul Buzău. Aceştia le-ar fi revândut, la rândul lor, altor persoane.

Tinerii din Buzău au fost cercetați în mai multe dosare penale de polițiști, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Buzău, fiind trimiși în judecată”.

La domiciliul bărbatului, în timpul perchezițiilor au fost descoperite 100 de grame de materie vegetală, tocată, mai multe dispozitive utilizate pentru cântărirea substanțelor, trei telefoane mobile și 200 de euro.

“A fost pus în executare un mandat de aducere, persoana depistată fiind condusă la sediul D.I.I.C.O.T.-Biroul Teritorial Buzău, pentru audieri, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuarea fără drept de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive”, a menționat IJP Buzău după acțiunea care a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activități au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galați.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.