fbpx

Trei morți și doi răniți grav, în urma unui accident produs în Buzău. Mașina victimelor s-a răsturnat de mai multe ori

Trei morți și doi răniți grav, în urma unui accident produs în Buzău. Mașina victimelor s-a răsturnat de mai multe ori

Image
Image

Cinci muncitori care se deplasau, marți dimineață, către localitatea buzoiană Căldărușanca, unde aveau o lucrare, au fost implicați într-un accident cumplit petrecut în jurul orei 6.30.

Tragedia s-a produs între Cârligu Mic și Glodeanu Siliștea, pe DJ102H. Autoturismul se îndrepta către intersecția cu DN 2-E 85. Potrivit primelor date furnizate de polițiști, șoferul un bărbat de 52 de ani, din  Scutelnici, ar fi pierdut controlul asupra direcției și mașina s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Trei pasageri au murit, în urma impactului, iar celelalte două persoane, inclusive șoferul, au fost rănite grav. Pentru una dintre victime a fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD care, potrivit ISU Buzău, a preluat pacientul și l-a transportat la SPitalul Floreasca, din București.

“În această dimineață, la ora 6:44, pompierii buzoieni au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier produs pe șoseaua ce leagă localitățile Cârligu Mic și Glodeanu Siliștea. La fața locului s-au deplasat de urgență o ambulanță S.M.U.R.D. și o autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Buzău, o ambulanță S.M.U.R.D. și o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Punctului de Lucru Padina.

Ajunși la fața locului aceștia au identificat un autoturism cu cinci ocupanți ce a părăsit partea carosabilă, trei dintre persoanele implicate în accident aflându-se încarcerate în autovehicul, și alte doua în afara acestuia.

Pompierii au desfășurat concomitent acțiuni de descarcerare a victimelor, asigurare masuri de siguranță împotriva izbucnirii unui incendiu și de acordare a primului ajutor medical la fața locului.

Dintre victimele prezente, 3 au fost declarate decedate de către echipajele S.A.J. prezente la fața locului, uneia i-a fost acordat primul ajutor medical și a fost transportată la U.P.U. Buzău pentru îngrijiri medicale, iar în cazul celei de-a doua victimă ce se afla în viață, având în vedere leziunile multiple și starea grava în care se afla, i s-a acordat primul ajutor medical, fiind solicitat la fața locului un elicopter S.M.U.R.D. ce a transportat-o ulterior la spitalul Floreasca”, au detaliat reprezentanții ISU Buzău.

 

Foto cu caracter ilustrativ

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.