Un șofer a murit strivit între două autobuze aflate în parcare

șofer autobuze buzău
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Moarte cumplită pentru un șofer de autobuz de la TRANS-BUS, operatorul de transport public din Buzău. Bărbatul a vrut să-și ajute un coleg, dar a fost strivit între două autobuze.

 

Victima avea 56 de ani, bărbatul fiind angajat al societății de transport.

Reprezentanţii operatorului, citați de stiripesurse.ro, spun că şoferul îşi pregătise autobuzul pentru a pleca din bază în cursă şi se deplasa către ieşirea din parcul auto. La un moment dat a oprit pentru câteva momente să îşi ajute un alt coleg care încerca să toarne antigel în recipientul unui alt mijloc de transport. A uitat să îşi asigure vehiculul, care a început să se deplaseze, bărbatul fiind prins între propriul autobuz şi cel al colegului care se afla staţionat.

"Vă aducem la cunoştinţă faptul că, în dimineaţa acestei zile, unul dintre şoferii TRANS BUS a fost implicat într-un accident mortal, produs în incinta societăţii. Echipa medicală s-a deplasat de urgenţă la faţa locului, preluând victima în stare conştientă, însă aceasta a decedat la spital. Vă vom putea furniza mai multe detalii după ce organele de cercetare vor stabili condiţiile în care s-a produs accidentul. Regretăm cele întâmplate şi transmitem condoleanţe familiei persoanei decedate", a transmis conducerea TRANS-BUS S.A., luni dimineață,  într-un comunicat de presă.

Bărbatul a ajuns la spital în stare critică și a decedat după scurt timp, în ciuda eforturilor medicilor.

"În această dimineaţă, la UPU-SMURD a fost transportat un bărbat în vârstă de 56 de ani, în stop cardio-respirator. Pacientul a suferit un politraumatism prin strivire în urma unui accident. La sosirea în secţia UPU-SMURD, s-au continuat manevre avansate de resuscitare, însă fără succes, ulterior declarându-se decesul bărbatului", a informat Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Buzău.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar Inspectoratul Teritorial de Muncă anchetează tragedia ca accident de muncă.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

 

Image