fbpx

Un bărbat s-a sinucis spânzurându-se de podul de la Mărăcineni

Image
Image

Un bărbat de 48 de ani, cetăţean austriac, s-a sinucis, luni după-amiază, spânzurându-se de podul de la Mărăcineni, judeţul Buzău.
Poliţiştii au găsit cadavrul bărbatului spânzurat în jurul orei 17.00, fiind anunţaţi telefonic de un trecător. Pe pod a fost găsită o geantă cu mai multe documente, printre care şi actele de identitate ale bărbatului.
Potrivit news.ro, cercetarea la faţa locului a durat aproape trei ore, timp în care pe podul de la Mărăcineni s-a circulat cu dificultate din cauza autospecialelor Poliţiei, pompierilor şi ambulanţei oprite. După ce criminaliştii au terminat cercetarea, cadavrul bărbatului a fost coborât la baza podului şi a fost adus la mal cu o barcă de către pompieri.
Bărbatul care s-a sinucis era un prosper om de afaceri austriac, deţinea o fabrică de cabluri în Cehia, cu birouri la Viena, dar şi mai multe proprietăţi în ţară şi în străinătate. De asemenea, anchetatorii au găsit un testament, dar şi un bilet scris în germană, ce urmează a fi tradus.
Bărbatul de 48 de ani a ajuns în România după ce a cunoscut o tânără din Buzău, cu care se logodise deja. Cei doi aveau o casă în comuna Mărăcineni, judeţul Buzău, şi urmau să facă nunta în această vară. În acest moment, se conturează ipoteza unei sinucideri din dragoste, existând informaţii că austriacul se certase cu iubita sa.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.