Un craniu de om a fost descoperit într-o zonă împădurită

Un craniu de om a fost descoperit într-o zonă împădurită
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Poliţiştii din Buzău au demarat cercetări după ce un craniu ce aparent ar aparţine unui om a fost descoperit într-o zonă împădurită din localitatea Vârteju, comuna Lopătari.

Primarul comunei Lopătari, Claudiu Constantin, a afirmat că este posibil să fie vorba despre un bărbat dat dispărut în luna decembrie a anului trecut.

"M-au anunţat câţiva localnici că au găsit ceea ce pare a fi un craniu de om, doar craniul l-au găsit. Ar fi al cetăţeanului care a dispărut acum câteva luni, Ion Bostan. Ştiu că s-a deplasat Poliţia la faţa locului aseară, a fost găsit în proximitatea satului Vârteju, de acolo de unde era. Stătea într-o casă, într-o zonă destul de izolată. Într-o pădure, într-o vale au găsit craniul. Avea soţie, un băiat. Se presupune că el ar fi, urmează cercetări. L-a găsit un cetăţean din Vârteju, în pădure şi aşteptăm concluzii să vedem dacă este vorba despre el sau nu", a declarat, potrivit AGERPRES, Claudiu Constantin.

"Au fost găsite oseminte, un craniu şi alte oase de provenienţă umană. Urmează a se efectua necropsia în urma căreia se va stabili legătura cu o persoană. În zona respectivă în care au fost găsite osemintele, la sfârşitul anului trecut a fost dat dispărut un bărbat, însă, deocamdată, nu se poate face legătura cu certitudine, până când nu vor fi încheiate cercetările", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Ane-Mari Vrapciu.

Un bărbat în vârstă de 74 de ani din comuna Lopătari a fost dat dispărut din 8 decembrie 2022. Autoritățile spun că Ion Bostan a fost văzut ultima dată pe 6 decembrie de către nepotul său. Bărbatul, care locuia singur, nu a mai răspuns la telefon, motiv pentru care ruda sa a apelat la 112 pentru a anunţa dispariţia.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Foto ilustrativ, aktual24.ro.

Image
Image