fbpx

Un polițist care a mers în uniformă la prostituate a provocat apoi un accident

Un polițist care a mers în uniformă la prostituate a provocat apoi un accident

Image
Image

Un polițist din Buzău care a mers în uniformă la prostituate și apoi a provocat un accident auto a fost reținut pentru 24 de ore. În faţa anchetatorilor cât şi a presei agentul a făcut declarații halucinante. 

Incidentul cu prostituata a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, iar accidentul a avut loc sâmbătă în apropierea orașului Râmnicu Sărat. Potrivit Antena3.ro, mașina condusă de polițist a lovit două autoturisme staționate și nu au fost decât pagube materiale.

Polițistul de 36 de ani este acum cercetat disciplinar pentru toate faptele sale. Agentul s-a angajat la Poliție în urmă cu șase ani.

În urma actelor procedurale efectuate de către polițiști și a cercetărilor procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat, agentul de poliție a fost reținut pentru 24 de ore, au anunțat autoritățile.

Întrebat  dacă are ceva de declarat, polițistul le-a făcut semne obscene jurnaliștilor. Mai mult, atât în faţa procurorilor cât şi a presei polițistul a declarat că se află sub tratament psihiatric.

Foto Antena3.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.