Un polițist local din Buzău, implicat în verificarea persoanelor aflate în carantină, a murit după ce s-a infectat cu coronavirus

Un polițist local din Buzău, implicat în verificarea persoanelor aflate în carantină, a murit după ce s-a infectat cu coronavirus
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Acuzații grave lansate de sindicaliștii care-i reprezintă pe polițiștii locali din Buzău, împotriva administrației locale. Aceștia susțin că un polițist local s-a îmbolnăvit după ce a efectuat misiuni de verificare a persoanelor carantinate echipat doar "cu o mască și o pereche de mănuși pe care le folosea 12 ore".

Vineri dimineață, după mai multe zile în care medicii de la Terapie Intensivă au încercat să-i salveze viața, polițistul s-a stins.

Cătălin Simion avea 48 de ani.

"Astăzi, colegul nostru, prietenul nostru, servantul vostru 25 de ani stimați cetățeni ai urbei, a pierdut lupta cu perfidul virus!

Un om ce a fost în «prima linie» din ziua 1 a pandemiei fără a i se recunoaște meritele. Din contră, conducerea primăriei nu îi recunoaște nici măcar drepturile consfințite de lege.

Domnule Primar, nici acum nu o să recunoașteți buletinul de expertizare al D.S.P.-ului?

Ne-a murit un coleg, a murit servind Buzaul - oraş deschis, oraş închis însă pentru drepturile celor ce îl servesc și protejează!

DUMNEZEU SĂ TE IERTE CĂTĂLIN, FRATELE MEU ÎN ALBASTRU!" este mesajul publicat de Sindicatul Polițiștilor Locali Buzău.

În această dimineață, toți colegii polițistului local au ținut un moment de reculegere.

Image