VIDEO ­čÄŽ Buzoian arestat pentru proxenetism, dup─â ce ar fi exploatat fete ├«n Spania, Germania ┼či Italia

VIDEO ­čÄŽ Buzoian arestat pentru proxenetism, dup─â ce ar fi exploatat fete ├«n Spania, Germania ┼či Italia
Un bărbat de 42 de ani din judeţul Buzău a fost arestat preventiv, în urma unor percheziţii efectuate miercuri într-un dosar de proxenetism (Foto: IPJ Buzău)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un b─ârbat de 42 de ani din jude┼úul Buz─âu a fost arestat preventiv, ├«n urma unor perchezi┼úii efectuate miercuri ├«ntr-un dosar de proxenetism. Anchetatorii sus┼úin c─â respectivul ar fi dus "la produs", ├«n ultimii zece ani, fete ├«n ┼úar─â, dar ┼či ├«n Spania, Italia ┼či Germania.

Cu banii ob┼úinu┼úi din proxenetism, acesta ┼či-ar fi cump─ârat mai multe locuin┼úe ├«n Buz─âu ┼či Br─âila, informeaz─â reprezentan┼úii Inspectoratului de Poli┼úie Jude┼úean Buz─âu, ├«ntr-un comunicat de pres─â transmis miercuri. ├Än locuin┼úele acestuia, anchetatorii au descoperit mai multe arme, dar ┼či o sum─â total─â de aproximativ 31.000 de euro.

20 de persoane au fost aduse la audieri.

Perchezi┼úii ├«n Buz─âu ┼či Br─âila, ├«ntr-un dosar de proxenetism

"La data de 23 august a.c., poli┼úi┼čti de la Poli┼úia ora┼čului Pogoanele ┼či sec┼úiile de poli┼úie rurale arondate, cu sprijinul lupt─âtorilor de la Serviciul pentru Ac┼úiuni Speciale Buz─âu, au efectuat dou─â perchezi┼úii domiciliare la un b─ârbat, ├«n v├órst─â de 42 de ani, b─ânuit de comiterea infrac┼úiunii de proxenetism. Activit─â┼úile au fost desf─â┼čurate ├«n jude╚Ťele Buz─âu ╚Öi Br─âila, ├«n baza mandatelor de perchezi┼úie emise de Judec─âtoria Pogoanele. ├Än urma perchezi┼úiilor, au fost descoperite ┼či ridicate, ├«n vederea continu─ârii cercet─ârilor, dou─â laptopuri, o tablet─â, cinci telefoane mobile,┬á 29.000 de euro ╚Öi 10.000 de lei. Totodat─â, a fost indisponibilizat un autovehicul, estimat la 50.000 de euro, ├«n vederea continu─ârii cercet─ârilor", se arat─â ├«n comunicatul IPJ Buz─âu.

"Din cercet─ârile efectuate a reie╚Öit c─â, ├«ncep├ónd cu anul 2012, b─ânuitul ar fi determinat ┼či ar fi ├«nlesnit practicarea prostitu┼úiei pe teritoriul Rom├óniei, Spaniei, Germaniei ┼či Italiei de c─âtre trei tinere, cu v├órste cuprinse ├«ntre 20 ┼či 38 de ani, din Buz─âu ┼či Br─âila.┬áB─ârbatul ar fi ob┼úinut ├«n acest mod bani prin care ar fi achizi┼úionat imobile ├«n cele dou─â jude┼úe ┼či autoturisme de lux, prejudiciul fiind estimat la 400.000 de euro", mai precizeaz─â IPJ Buz─âu.

B─ârbatul de 42 de ani a fost ini┼úial re┼úinut pentru proxenetism, iar ulterior a fost adus ├«n fa┼úa instan┼úei, iar┬ájudec─âtorul de drepturi ┼či libert─â┼úi a dispus arestarea preventiv─â pentru 30 de zile.

Ac╚Ťiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Centrului de Cooperare Poli┼úieneasc─â Interna┼úional─â, respectiv al Direc╚Ťiei Opera╚Ťiuni Speciale ┼či al Unit─â╚Ťii Centrale de Analiz─â a Informa╚Ťiilor din cadrul Poli┼úiei Rom├óne, mai precizeaz─â IPJ Buz─âu.

Urm─âre┼čte pagina de Facebook┬áÔÇ×TelegramaÔÇŁ pentru ┼čtiri ┼či analize de ultim─â or─â!

Image