VIDEO - Balustrada unui pod s-a prăbuşit peste şosea, la ieşirea din Buzău spre Brăila

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Traficul din capătul Bulevardului Alexandru Marghiloman a fost blocat în urmă cu câteva minute după ce o bucată din pasajul către Brăila s-a prăbușit pe carosabil.
Potrivit Știri de Buzău.ro, doar o minune a făcut ca nicio mașină să nu fie avariată de tonele de beton căzute de la peste 10 metri înălțime.

Reprezentanţii IPJ Buzău au anunţat, vineri, că o bucată de 8-10 metri din podul de la Marghiloman s-a prăbuşit pe şosea.

Porţiunea destinată circulaţiei pietonale s-a desprins pur şi simplu şi a căzut. Din fericire, în zonă nu se aflau pietoni sau maşini, nefiind înregistrate victime.

”La faţa locului se află un echipaj de Poliţie pentru monitorizarea traficului şi devierea pe rute ocolitoare. Acolo se aşteaptă reprezentanţi ai instituţiilor responsabile în astfel de cazuri pentru evaluarea şi completarea măsurilor în consecinţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Anne Marie Vrapciu, potrivit sursei citate.

Cel mai probabil, incidentul s-a produs din cauza infiltraţiilor. Traficul în zonă este blocat. Pasajul construit în urmă cu 50 de ani nu a suferit niciodată lucrări de reabilitare.

Zona intens circulată de sub pasaj este cunoscută ca fiind cu probleme de buzoieni, mai ales când plouă torențial, iar apa se strânge în cantități impresionante, blocând ambele sensuri.

Sursă foto/video Știri de Buzău.ro.

 

Image