VIDEO Dezastru provocat de un grup de tineri, la majorat, într-un hostel din Buzău

hostel devastat tineri buzau
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un grup de 20 de tineri a lăsat dezastru în urma petrecerii de majorat organizate în weekend la un hostel din Buzău.

 

Proprietara complexului spune că la petrecerea de majorat a buzoienilor a fost destrăbălare maximă, alimentată de alcool şi chiar de droguri, notează realitatea.net. Femeia a luat legătura cu părinții tinerilor, cărora le-a arătat și imaginile dezastrului. Ei vor fi acum nevoiți să plătească daunele provocate.

După ce şi-a găsit imobilul devastat, proprietara hostelului a postat imaginile pe Facebook, împreună cu un mesaj dur la adresa vinovaţilor: „Dacă aşa înseamnă sa te distrezi când faci 18 ani, categoric nu poţi deveni altceva decât o lichea fără niciun viitor”, a scris aceasta.

Camerele au surprins inclusiv o altercaţie între câţiva petrecăreţi, despre care spune că se putea termina tragic. „De la a-l pocni pe unul de l-au lăsat lat, m-am bucurat ca s-a ridicat de pe beton şi nu l-au omorât de-a dreptul, până a da foc la pături afară şi a stinge flăcările cu stingătoarele, am fost fericiţi că nu am găsit totul scrum, curtea arăta toată ca după război, plină de spuma stingătoarelor.

Băieţi lăsaţi la bustul gol gândindu-se probabil ce seducători sunt astfel, fete atârnând lasciv pe busturile unor beţivi sau drogaţi, privelişti absolut dezgustătoare, fete ce săreau pe geam in cameră peste băieţii de care probabil erau îndrăgostite până peste aburii de alcool, că pe uşă e mai greu să intri pentru mintea lor delirantă, prezervative prin toate colţurile”, a mai scris proprietara hostelului, potrivit realitatea.net.

Postarea a dispărut, însă, potrivit proprietarei fiind blocată de rețea în urma unei raportări, cel mai probabil din partea celor reclamați. “Pentru tupeul de a ma raporta la FB, puștii ăștia majori vor avea plângere pentru distrugere!”, a scris, ulterior, femeia.

Scenele de la Buzău sunt similare cu cele care au avut loc, la o petrecere de Revelion, într-o vilă din Capitală.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Sursa imagini: Adevarul, Facebook/Denisa Coban via realitatea.net

 

 

 

Image