VIDEO. O stradă a fost blocată în urma unui incendiu care a cuprins trei anexe şi o locuinţă

VIDEO. O stradă a fost blocată în urma unui incendiu care a cuprins trei anexe şi o locuinţă
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

O stradă din municipiul Buzău a fost blocată pentru intervenţia pompierilor în cazul unui incendiu care a cuprins trei anexe gospodăreşti şi o locuinţă, din fericire în urma evenimentului rezultând doar pagube materiale.

Potrivit AGERPRES, incendiul a avut loc pe strada Vasile Golea, iar la faţa locului au intervenit 20 de pompieri cu mai multe autospeciale de stingere a incendiului, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău. Fumul rezultat în urma flăcărilor s-a putut observa de la sute de metri depărtare."Am fost solicitaţi să intervenim la un incendiu la o casă, anunţat prin apeluri la 112. Am început deplasarea cu două autospeciale cu apă şi spumă, o autocisternă şi o descarcerare. Ajunşi la faţa locului, am constatat că arde cu flacără deschisă violent la anexe, aproximativ 200 mp, aparţinând unui număr de trei proprietari şi o casă P+1 cu mansardă care ardea la nivelul etajului şi mansardei. S-au mai solicitat în sprijin o autospecială de apă şi spumă de la ISU şi a mai venit în sprijin o autospecială de la un serviciu privat", a declarat lt col Pascu Mihail, prim adjunctul ISU Buzău.Intervenţia a fost dificilă din pricina flăcărilor care ardeau violent. În cele din urmă incendiul a fost lichidat, iar specialiştii din cadrul ISU Buzău urmează să stabilească din ce motiv construcţiile au fost cuprinse de flăcări.

"Intervenţia a fost dificilă având în vedere amplasarea construcţiilor şi cantitatea mare de materiale combustibile din zona anexelor. Incendiul a fost localizat şi stins. Nu putem să vorbim la acest moment despre cauză fiind vorba despre mai multe proprietăţi, rămâne să stabilim cauza probabilă a incendiului", a mai precizat prim-adjunctul ISU Buzău.

Foto buzoienii.ro.
Video reporterbuzoian.ro, buzoienii.ro.

Image