fbpx

VIDEO | Polițist aruncat de pe motocicletă de o șoferiță pe care încerca să o oprească. Femeia a fost reținută și este cercetată pentru tentativă de omor

VIDEO | Polițist aruncat de pe motocicletă de o șoferiță pe care încerca să o oprească. Femeia a fost reținută și este cercetată pentru tentativă de omor

Image
Image

Accident șocant, miercuri, la Buzău. Un polițist aflat pe motocicletă a fost lovit cu mașina de șoferița pe care o urmărise, încercând să o determine să oprească. Potrivit News.ro, poliţistul, în vârstă de 29 de ani, fost coleg cu Bogdan Gigină, se transferase la Buzău de la Brigada Rutieră a Capitalei. Acesta ar fi observat defecţiuni la autoturismul Fiat condus de tânără pe străzile oraşului şi ar fi venit după ea cu intenţia de a o opri. La ieşirea din oraş, pe Calea Eroilor, femeia ar fi schimbat brusc direcţia de mers, a acroşat motocicleta de poliţie pe care a proiectat-o într-un taxi ce se deplasa pe sens opus. În urma impactului, motocicleta a luat foc, iar poliţistul a fost aruncat pe asfalt câţiva metri.

"A încercat să-l omoare pe polițistul care o urmărea!

Tupeu fără margini al unei femei de 32 ani care se afla la volanul unui autoturism pe care îl conducea pe străzile din Buzău.

După ce un polițist rutier pe motocicletă a efectuat semnalul regulamentar de oprire, femeia a încercat să scape lovindu-i motocicleta care a fost proiectată într-un taxi care circula de pe sensul opus.

Se poate observa cum femeia pierde pentru scurt timp controlul volanului dar redresează autorurismul și se deplasează în viteză crezând ca a scăpat după ce vede motocicleta în flăcări.

Adrian nu se pierde cu firea, îndepărtează curioșii din jurul focului și își anunță colegii despre caracteristicile autoturismului.

La scurt timp după mobilizarea echipajelor din teren, femeia este identificată într-o benzinărie, unde probabil se ascundea. Aceasta a fost reținută și este acuzată în acest moment de săvârșirea infracțiunii de «tentativă de omor» și «părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției»", au anunțat reprezentanții Sindicatului Europol.

"Îi transmitem sincere felicitări colegului nostru, agent principal de poliție Adrian Popa, pentru modul de intervenție și perseverența de care a dat dovadă și ne bucurăm nespus pentru faptul că nu a suferit vătămări grave", a mai scris aceștia, pe pagina de Facebook a sindicatului.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Motociclist lovit

A încercat să-l omoare pe polițistul care o urmărea! Tupeu fără margini al unei femei de 32 ani care se afla la volanul unui autoturism pe care îl conducea pe străzile din Buzău. După ce un polițist rutier pe motocicletă a efectuat semnalul regulamentar de oprire, femeia a încercat să scape lovindu-i motocicleta care a fost proiectată într-un taxi care circula de pe sensul opus. Se poate observa cum femeia pierde pentru scurt timp controlul volanului dar redresează autorurismul și se deplasează în viteză crezând ca a scăpat după ce vede motocicleta în flăcări. Adrian nu se pierde cu firea, îndepărtează curioșii din jurul focului și își anunță colegii despre caracteristicile autoturismului. La scurt timp după mobilizarea echipajelor din teren, femeia este identificată într-o benzinărie, unde probabil se ascundea. Aceasta a fost reținută și este acuzată în acest moment de săvârșirea infracțiunii de "tentativă de omor" și "părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției". Îi transmitem sincere felicitări colegului nostru, agent principal de poliție Adrian Popa, pentru modul de intervenție și perseverența de care a dat dovadă și ne bucurăm nespus pentru faptul că nu a suferit vătămări grave.

Publicată de Sindicatul Europol pe Miercuri, 19 august 2020

În mediul on-line au apărut și înregistrări făcute de martorii la eveniment.

O motocicletă de poliție a urmărit un Fiat roșu "în tot orașul", în dreptul noului Kaufland , șoferul a intrat intenționat în motorul poliție. Spusele polițistului și al martorilor Motocicleta a luat foc.

Publicată de Gabriel Alexe pe Miercuri, 19 august 2020

Șoferița de 32 de ani va fi prezentată instanței, joi, pentru dispunerea de măsuri preventive.

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.