Șapte adulți și un bebeluș răniți într-un accident rutier produs într-un sens giratoriu. Patru autovehicule au fost implicate în evenimentul rutier

accident șapte răniți
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Două femei şi un bebeluş au ajuns la spital marţi dimineaţă, după ce au fost răniţi într-un accident rutier produs într-un sens giratoriu din municipiul Constanţa. În evenimentul rutier au fost implicate patru autovehicule. Alte patru persoane au fost duse la spital în urma accidentului, iar o alta. care a suferit atac de panică, a primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Potrivit News.ro, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină marţi dimineaţă după producerea unui accident rutier, cu patru autovehicule implicate, într-un sens giratoriu din municipiul Constanţa. În urma primelor informaţii, două persoane erau încarcerate. 

La faţa locului s-au deplasat o autospecială cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare, autospeciala de transport victime multiple, trei echipaje SMURD

În urma accidentului, trei victime au fost transportate la Spitalului Judeţean Constanţa. Este vorba despre două femei şi un bebeluş. De asemenea, alte patru persoane au fost asistate medical la faţa locului.

 Ulterior reprezentanţii ISU Dobrogea au mai transmis că în urma accidentului alte patru persoane au fost transportate la spital. De asemenea, o persoană cu atac de panică a fost asistată la faţa locului şi a refuzat să fie dusă la unitatea medicală.

 Foto news.ro/ cugetliber.ro

Image