Șofer, amendat cu 10.000 de lei după ce a intrat cu autoturismul pe o plajă

Șofer, amendat cu 10.000 de lei după ce a intrat cu autoturismul pe o plajă
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Amendă usturătoare pentru un șofer care a intrat cu autoturismul pe o plajă, în municipiul Constanţa. După ce a înaintat tot mai mult pe plajă, bărbatul nu a mai putut să iasă și a rămas blocat în nisip. Așa au intrat în scenă polițiștii locali care au aplicat o amendă de 10.000 de lei.

Șoferul a rămas blocat cu maşina în nisip

„Vremea plăcută din ultimele zile i-a scos pe mulţi constănţeni din case. Destinaţia preferată a fost, ca de obicei, malul mării. Deşi cei mai mulţi au preferat să se plimbe pe plajă, s-a găsit şi un temerar care a vrut să simtă nisipul sub roţile maşinii.

Nu numai că l-a simţit, dar a şi rămas blocat cu autoturismul pe plajă. Poliţiştii locali au fost sesizaţi de acest incident şi au intervenit cu promptitudine. Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare 10.000 lei pentru nerespectarea prevederilor OUG 19/2006”, a informat Primăria Constanţa, potrivit b1tv.ro.

Municipalitatea reaminteşte că accesul autovehiculelor este interzis pe plajă.

„În continuare, facem apel la spiritul civic al cetăţenilor pe care îi rugăm să apeleze Dispeceratul Direcţiei Generale Poliţia Locală Constanţa, la numerele de telefon 0241.484.205 şi 0341.922, de fiecare dată când sesizează conducători auto care încalcă prevederile legale”, mai informeaza Primăria.

Foto b1tv.ro.


Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Image