fbpx

1 Mai la Mangalia - Maraton muzical şi spectacol automobilistic, la debutul sezonului estival

Image
Image

Pentru cine dorește să petreacă ziua de 1 Mai pe litoral, Primăria Mangalia anunţă organizarea, la debutul sezonului estival, a unui maraton muzical ce va dura aproximativ zece ore în aer liber, în faţa Casei de Cultură, şi începând cu 9 mai, a unui spectacol automobilistic.


"Primăria Mangalia organizează de 1 Mai, la debutul sezonului estival, o serie de spectacole cu muzică live pentru toate gusturile, dedicat localnicilor, dar şi turiştilor care vor petrece minivacanţa de 1 Mai, la mare. În această zi, comunitatea din Mangalia sărbătoreşte şi Ziua Mangaliei, iar autorităţile locale au pregătit concerte în aer liber cu participarea invitaţilor de la Voltaj şi Clejanii.
Tot în această zi, locuitorii oraşului, dar şi turiştii care se vor afla în Mangalia, vor avea parte de multe surprize. Maratonul muzical va începe la orele 14:00, miercuri, 1 Mai şi va fi susţinut timp de aproape zece ore, pe scena exterioară a Casei de Cultură", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de Primăria Mangalia, potrivit AGERPRES.


În cadrul evenimentului vor mai avea loc prestaţii muzical-artistice susţinute de artişti locali, intercalate cu înregistrări audio cu melodii aparţinând diferitelor genuri muzicale. Totodată, în proximitatea Casei de Cultură, vor fi amenajate câteva corturi, unde vor fi pregătite "diferite preparate gustoase şi savuroase" pentru cei care vor petrece 1 Mai, la Mangalia.
Începând cu 9 mai, timp de patru zile, în municipiul Mangalia se va desfăşura şi un spectacol automobilistic.


"Autorităţile locale au mai pregătit un eveniment de excepţie, între 9-12 mai, când se va desfăşura Super Rally Mangalia, un spectacol automobilistic de senzaţie", potrivit comunicatului municipalităţii.


Sursă foto Mangalia News.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.