A fost prins autorul jafului de la casa de pariuri din localitatea constănțeană 23 August

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

În data de 24 aprilie 2019, în jurul orei 4.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție 23 August au fost sesizati cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale (profil jocuri de noroc) și, prin amenințare cu un cuțit, ar fi sustras o sumă de bani reprezentând încasările din ziua respectivă.
Individul care a pătruns în incinta spațiului comercial avea o cască de motociclist pe cap. L-a amenințat cu acte de violență pe casier, l-a legat și a plecat cu încasările. Înainte de a pătrunde în societatea comercială în cauză, bărbatul ar fi oprit sursa de electricitate.

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată și au început căutările. În urma anchetei, autorul a fost prins, a fost audiat, reținut pentru 24 de ore și propus spre arestare.
Este vorba, potrivit informațiilor cotidianului Replica, despre Gabriel Ciupercă, în vârstă de 18 ani, fiul lui Gheorghe Ciupercă, consilier local în localitate. Și acesta a mai intrat, în trecut, în atenția opiniei publice, fiind arestat, în 2007, într-un dosar legat de trafic de arme, instrumentat la Galați.

Imagine cu caracter ilustrativ.

Image
Image