fbpx

A murit Claudiu Pătrașcu, multiplu campion la lupte

 A murit Claudiu Pătrașcu, multiplu campion la lupte

Image
Image

Fostul campion la lupte Claudiu Pătraşcu, devenit poliţist în Constanţa, a încetat din viaţă, după ce fusese infectat cu COVID-19. El a fost internat circa trei săptămâni la terapie intensivă.

În urmă cu o săptămână, fostul luptător își striga suferința de pe patul de spital. "A 12-a zi la aparatele ATI-ului. Offf, e groaznic, rugați-vă pentru viața mea!", scria pe Facebook, în urmă cu șapte zile, Claudiu Pătrașcu, din Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța.

Federația de profil, condusă de Răzvan Pîrcălabu, a făcut azi tristul anunț, relatează DigiSport. "FRL își exprimă regretul față de pierderea unui fost luptător, Claudiu Pătrașcu. Un sportiv de excepție care a activat la CS Dinamo București și un om deosebit, Claudiu Pătrașcu a rămas mereu aproape de luptele românești, chiar și după retragere. Din păcate, acesta a pierdut cea mai importantă luptă. Federația Romană de Lupte transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților! Dumnezeu să-l odihnească!", au scris pe pagina de Facebook oficialii forului de profil. 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.