Accident Monica Macovei. Starea motociclistului s-a agravat

Accident Monica Macovei. Starea motociclistului s-a agravat
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Motociclistul implicat în accidentul cu Monica Macovei, fost ministru al Justiției, va fi adus la Spitalul Floreasca, din Capitală. Bărbatul în vârstă de 56 de ani a fost preluat de la Spitalul Județean Constanța cu elicopterul SMURD, în stare gravă. 

Starea motociclistului rănit în accidentul în care a fost implicată Monica Macovei este gravă. El a fost operat pentru fracturile suferite. Astăzi, medicii au luat decizia să-l transporte în Capitală, la Spitalul Floreasca. 

Conform reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, bărbatul a fost diagnosticat la faţa locului cu fractură deschisă la picior, fractură deschisă la mână şi traumatism toracic.

Potrivit realitatea.net, la locul evenimentului, poliția a chemat un expert care a formulat o concluzie preliminară. Se pare că fostul ministru al Justiției circula dinspre 2 Mai către Mangalia, a intrat într-o curbă și nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a intrat apoi pe contrasens, lovind frontal un motociclist în vârstă de 56 de ani. 

Deși spune că circula normal, cu viteza adaptată condițiilor de trafic și ale zonei, fostul ministru al Justiției pare să fie contrazis de datele din teren. 

Detaliul, confirmat de experți, care o dă de gol pe Monica Macovei sunt dârele de ulei de la baia de ulei a motorului, care s-a spart în timpul accidentului. Anchetatorii spun că acestea cât și urmele de apă din vasul de expansiune au fost găsite exclusiv pe sensul de mers al motociclistului, care venea dinspre Mangalia și se îndrepta către 2 Mai. După petele de apă și ulei, pe carosabil s-au observat și „urmele de târâre” ale autoturismului, care, cu roata spartă, a lovit parapetul metalic – situat tot pe contrasens -, iar de acolo s-a oprit pe un spațiu verde, scrie gandul.ro potrivit sursei citate.

Citește mai mult pe realitatea.net.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Foto realitatea.net.

 

Image