Acuzații grave la o creșă din Năvodari. Mai mulți copii ar fi fost agresați de angajați

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Părinții unor copii de la o creșă din Năvodari sunt îngrijorați că micuții lor ar fi agresați în instituția respectivă. Potrivit acestora, cei maici ar fi început să se comporte ciudat, de câteva săptămâni.

Conform surselor citate de replicaonline.ro, ar exista și înregistrări din care reiese că micuţii sunt loviţi, iar cazul a fost adus şi în atenţia reprezentanţilor Primăriei Năvodari. "Azi după-amiază (luni, 6 mai - n.r.) am aflat de situaţie şi, desigur, de mâine (marţi - n.r.) va fi constituită o comisie la nivelul unităţii, care va analiza situaţia, iar cei responsabili să fie traşi la răspundere, dacă se confirmă că au creat acea situaţie", a declarat Florin Chelaru, primarul orașului Năvodari, pentru replicaonline.ro, care scrie că acuzațiile ar viza creşa situată în zona Modern, de pe strada Cabanei din Năvodari.

"În urma cercetărilor a rezultat suspiciunea că, la data de 24 aprilie a.c., unul dintre copiii înscriși în colectivul unei creșe din orașul Năvodari ar fi fost agresat fizic și verbal de către două angajate ale unității. În continuare, se fac toate demersurile pentru lămurirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun", au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, pentru sursa citată.

Luni seară, două mămici ar fi depus plângere.

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image