Alertă în Constanța! 30 de oameni evacuați, după ce un bărbat a amenințat că aruncă în aer un bloc întreg // UPDATE

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Aproximativ 30 de persoane au fost evacuate dintr-un bloc din judeţul Constanţa, după ce un bărbat de 78 de ani a dat drumul la gazul din butelie, amenințând că aruncă în aer imobilul.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, citați de News.ro, pompierii au fost solicitaţi să intervină, duminică după-amiază, la un bloc în localitatatea Crucea, unde se simţea miros de gaz. Aproximativ 30 de persoane, printre care şi o bătrână imobilizată la pat, au fost evacuate din blocul respectiv.

Pompierii spun că este vorba de gaz provenit din butelie, deoarece blocul nu este racordat la gaze.

Conform Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, un bărbat de 78 de ani a dat drumul la gaz şi ameninţă că aruncă imobilul în aer. La faţa loculu s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 7 Rurală Crucea, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale (SAS)  Constanţa, împreună cu un negociator tot din cadrul SAS.

UPDATE - "În urma activităţilor desfăşurate de negociatorul din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Constanţa, după aproximativ 40 de minute, bărbatul care a ameninţat să provoace o explozie în blocul în care locuia, din comuna Crucea, judeţul Constanţa, a fost convins să renunţe la gestul său şi ulterior a fost condus la sediul Postului de Poliţie Crucea, în vederea continuării cercetărilor", a informat IPJ Constanţa.

Foto cu caracter ilustrativ

Image