Angajaţii terasei din Vama Veche unde o angajată a fost confirmată cu Covid-19 au intrat în izolare la domiciliu

Angajaţii terasei din Vama Veche unde o angajată a fost confirmată cu Covid-19 au intrat în izolare la domiciliu
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Angajaţii terasei din Vama Veche unde o angajată a fost confirmată cu Covid-19 au intrat în izolare la domiciliu pentru 14 zile. De asemenea, terasa rămâne închisă până la finalizarea anchetei epidemiologice.

Directoarea Direcţiei de Sănătate Publică Judeţeană (DSPJ) Constanţa, Cristina Schipor a declarat pentru News.ro, că sâmbătă, după ce angajata unei terase din Vama Veche a fost confimată cu Covid-19, autorităţile au realizat un control.

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică împreună cu cei ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, ai Direcţiei Sanitar- Veterinară  şi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă au făcut o acţiune de verificare la terasa respectivă, la finalizarea căreia autorităţile au decis închiderea localului până la finalizarea anchetei epidemiologice.

Angajaţii terasei au intrat în izolare la domiciliu pentru 14 zile, aşa cum prevede procedura în astfel de cazuri, a mai precizat directoarea DSPJ Constanţa, iar angajata confirmată cu Covid-19 a fost internată la Institutul “Matei Balş”. 

Sursă foto News.ro.

 

Image