fbpx

Atac la comandă. Milionar român răpit de trei nigerieni dintr-un cartier de lux

Atac la comandă. Milionar român răpit de trei nigerieni dintr-un cartier de lux

Image
Image

Un milionar în criptomonede din Constanța a fost răpit, la comandă, din cartierul de lux din Mamaia, din cauza unei datorii.

Un londonez a pus la cale o lovitură de trei milioane de euro, răpirea unu milionar dintr-un cartier exclusivist din Mamaia.

Potrivit procurorilor, cel care a pus în aplicare planul acesta comandat din străinătate, este un traficant de droguri din Constanța. Acesta a apelat la trei nigerieni care l-au sechestrat și înjunghiat pe milionar pentru a le da codurile la conturile cripto.

Potrivit antena3.ro, bărbatul a fost luat pe sus, dus în tabăra de la Năvodari și torturat de către răpitori pentru a da codurile în cripto, în contul unei datorii pe care victima o avea la un cetățean londonez. Timp de șase ore victima a fost agresată, dar nu a dat codurile cerute.

Milionarul a scăpat de tortură mulțumită vecinilor care au văzut răpirea și au sunat la 112. În cele din urmă, victima a ajuns la poliție unde a povestit ce s-a întâmplat, iar agresorii au fost reținuți.

Traficantul de droguri care a coordonat acțiunea a fost deja condamnat, în primă instanță la șapte ani și patru luni, însă a făcut recurs, iar cea care va avea ultimul cuvânt va fi Curtea de Apel Constanța.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Foto ilustrativ, promptmedia.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.