Autoritatea Navală Română: Au fost demarate cercetări privind cauzele exploziei din Şantierul Naval Midia

Autoritatea Navală Română: Au fost demarate cercetări privind cauzele exploziei din Şantierul Naval Midia
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Autoritatea Navală Română (ANR) a informat, vineri, în urma exploziei din Şantierul Naval Midia, că au fost demarate cercetări privind cauzele producerii deflagraţiei, menţionând totodată că nu au fost constatate urme de poluare a apei.

Potrivit Agerpres citând ANR, ofiţerii de căpitănie din cadrul Serviciului Siguranţa Navigaţiei -Zona Midia au fost alertaţi la ora 9.02 cu privire la explozia ce a avut loc la nava aflată la grinda docului nr. 2, pe partea de vest. În momentul deflagraţiei aveau loc lucrări de reparaţii în sala maşini, în zona motorului principal.

"Din fericire explozia nu a fost urmată de un incendiu şi nu există nici urme de poluare. Au fost demarate cercetările pentru a se stabili cauzele producerii exploziei", se arată într-un comunicat de presă transmis de ANR.

O explozie s-a produs, vineri, la bordul unei nave sub pavilion Sierra Leone.

Trei persoane au suferit arsuri, dintre care una a fost transportată la spital, iar celelalte două au primit îngrijiri medicale la faţa locului. Nava, ce transporta balast, se afla pentru reparaţii în Şantierul Naval Midia.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Foto realitatea.net.

Image