Băiat de 8 ani dispărut la Pecineaga, căutat de peste 14 ore inclusiv cu un elicopter

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un băiat de 8 ani, care a dispărut din faţa locuinţei sale în timp ce se afla la joacă, în localitatea constănţeană Pecineaga, este căutat continuu de sâmbătă seară, în prezent intervenindu-se şi cu un elicopter care survolează zona.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, la căutări participă lucrători ai IPJ, ajutaţi de câinele de urmă al Serviciului Criminalistic, ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi poliţişti locali, iar de duminică dimineaţă acesta este căutat şi cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne.
Poliţia Pecineaga a fost sesizată sâmbătă seară despre dispariţia minorului. Până în prezent copilul nu a mai dispărut niciodată de acasă.
"Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Pecineaga au fost sesizaţi, în jurul orei 19,00, cu privire la dispariţia lui Biţică Iulian Alexandru, în vârstă de 8 ani, din localitatea Pecineaga. Din primele verificări s-a stabilit faptul că acesta a dispărut în jurul orei 15,00, din faţa locuinţei, unde se afla la joacă", a transmis IPJ Constanţa, potrivit AGERPRES

Pe site-ul Poliţiei române au fost făcute publice fotografia şi datele copilului. Băiatul se numeşte Iulian Alexandru Bitica şi are opt ani., 1,30 metri înălţime, este slab, are faţa ovală şi ochii căprui.
Cei care pot furniza informaţii despre copilul căutat sunt rugaţi să sune la numărul unic de urgenţe 112 sau să anunţe lucrătorii celei mai apropiate secţii de poliţie. 

Sursă foto politiaromana.ro.

Image