fbpx

Carambol rutier la ieșire din Medgidia. Cinci victime, dintre care una încarcerată

Carambol rutier la ieșire din Medgidia. Cinci victime, dintre care una încarcerată

Image
Image

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină la ieșire din Medgidia, spre Valea Dacilor, unde s-a produs un accident rutier între un autoturism, un autotren, cu numere de Suceava, o autoutilitară cu numere de Brasov, și o căruță.
În urma impactului, au rezultat cinci victime, dintre care una încarcerată.

Potrivit Ziua de Constanța,  echipajele ajunse la locul solicitării au identificat 5 victime. Este vorba despre șoferul autotrenului, cu atac de panică, care refuză transportul la spital, o victimă de sex masculin, cu contuzie membru inferior drept, care refuză transportul la spital, o altă victima de sex masculin, în vârstă de 30 ani, conștienta, cu traumatism cranio cerebral închis, transportată la Spitalul  Medgidia, o altă victimă de sex masculin, în vârstă de 17 ani, încarcerată, cu traumatism cranio cerebral, traumatism toracoabdominal, transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, o victimă de sex masculin, conștienta, care prezintă traumatism cranio cerebral închis, traumatism membre inferioare, preluată de B2 SMURD și transportată la Spitalul Medgidia.
Conducatorul atelajului este conștient, și refuză asistența medicală/transport.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, accidentul s-a produs în jurul orei 10.15. Un bărbat de 29 de ani a condus o autoutilitară pe DJ 381, dinspre localitatea Valea Dacilor către municipiul Medgidia, iar la km 31+500 m, pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare, a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism, care ar fi redus viteza, dat fiind faptul că în fața sa se deplasa un vehicul cu tracțiune animală.
În urma impactului, autoturismul a fost proiectat de sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule (autotren+semiremorcă), care se deplasa regulamentar dinspre Medgidia către localitatea Valea Dacilor. Autoturismul a ricoșat în atelajul-hipo.

Foto/video Ziua de Constanța.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.