Cargou scufundat în Marea Neagră

Cargou scufundat în Marea Neagră
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Două persoane au murit, una este dată dispărută, iar zece au fost salvate, din totalul celor 13 membri de echipaj ai cargoului care s-a scufundat, joi, în Marea Neagră, la peste 70 de mile marine de portul Constanţa.

"Nava 'Volgo Balt 179' este scufundată. Echipajul navei este format din 13 persoane, 12 bărbaţi şi o femeie, toţi cetăţeni ucraineni. Cele zece persoane salvate se află în spitalul navei GSP Falcon şi primesc toate îngrijirile necesare. Un membru al echipajului nu a fost găsit până în acest moment. Operaţiunea de salvare continuă", au informat reprezentanţii Grupului Servicii Petroliere (GSP), potrivit AGERPRES.

Mesajul S.O.S. transmis de cargoul rusesc a fost recepţionat de nava GSP aflată în zonă.

"La 04,40 dimineaţa, GSP Falcon a recepţionat un mesaj de urgenţă de la nava 'Volgo Balt 179'. Operaţiunea de salvare a început fără întârziere, în condiţii meteo deosebit de dificile, vânt de 50 km/h şi valuri de 4 metri. Ultimul mesaj transmis de 'Volgo Balt 179' a fost de abandon navă", a transmis GSP.

Persoana dispărută în apele Mării Negre este căutată în continuare.

Marinarii salvaţi vor fi transportaţi la dana de pasageri din portul Constanţa, la finalizarea operaţiunilor de salvare.

 

Imagine cu caracter ilustrativ, Antena 1.

Image