O constănțeancă și soțul ei au ajuns la Urgențe după câteva guri de apă plată

constanta apa plata
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Alexandra Lascu, o tânără din Constanța, a relatat, pe pagina sa de Facebook, coșmarul prin care a trecut după ce a băut câteva guri de apă plată dintr-o sticlă abia desfăcută. Femeia spune că ea și soțul său s-au simțit imediat foarte rău și au ajuns la Urgențe. Tânăra este revoltată însă și de faptul că, după incident, a încercat să reclame situația și a fost plimbată de la o autoritate la alta.

 

Redăm mai jos postarea Alexandrei Lascu, un mesaj care a devenit viral pe rețelele de socializare:

“Ăștia suntem noi aseară, la spital. Și da, amândoi am avut nevoie de îngrijiri medicale după ce am consumat cel mai banal lucru…apă plată!!! Am adormit frumos copilul, am mâncat și noi ca oamenii cina la 11, apoi am băut apă…logic. Adi cum e drăguț mi-a dat mie să beau prima, am băut doua guri pentru că nu a intrat mai mult, după care a băut și el o gură din sticla asta nouă, pentru că mai băuse înainte din alta care mai avea puțin. Instant mi-au amorțit buzele si limba si chiar am zis “ce naiba e picantă apa asta!?!”. După ce a băut si el a zis același lucru. După câteva minute deja aveam tot corpul amorțit, tremuram, aveam urechile înfundate, pulsul ridicat și o stare de panică…amândoi!!!

Și ca să fie treaba treabă, copilul era in dormitor cu febră (racit) iar noi ne simțeam din ce in ce mai rău. Am decis să sunăm la salvare, care a venit foarte repede, am sunat o prietenă care este vecina cu noi si am rugat-o sa stea cu copilul si am plecat cu ambulanta la spital. Acolo ne-au făcut niște analize care au ieșit ok si ne-au spus ca am avut noroc ca am băut o cantitate foarte mică si ca s-ar putea ca apa să aibă urme de detergent.

Efectul a ținut cam 2 ore si norocul nostru a fost că am băut foarte puțin.

Urmează să sunăm la protecția consumatorului si să facem niște analize apei.

Ceea ce vreau sa spun este că se putea ca din sticla asta de apă să bea si copilul, care are 1 an si 9 luni…si nu vreau sa îmi imaginez ce efect avea la el dacă la noi a fost în halul asta.

Apa a fost cumpărată de la Profi (Badea Cârțan) si este apă plata Aqua Carpatica la 2 litri.

Revin cu informații!

UPDATE

A sunat Adi la ANPC și i-au spus să meargă la DSP. Ajuns acolo l-au trimis la ANPC, logic, pentru că ei nu pot testa apa dintr-o sticlă desfăcută!!! WTF!?!? Păi după ce am băut din ea era sa mor, nu după ce m-am uitat la ea sigilată!

Tot aici i-au mai spus să facă o sesizare scrisă pentru a se analiza apa din magazin și că ei nu se ocupa cu astfel de situații și să se ducă la DSVSA.

La DSVSA au spus ca ei testează doar apa care este folosită in procesarea cărnii, dar totuși sa facă și aici o sesizare.

A făcut sesizări in ambele locuri si i-au spus că apa pe care am băut-o o putem testa doar la un laborator privat.

Deci, după 3 ore de plimbări concluzia este ca nu se poate…e frustrant!”

UPDATE

Sursa foto: Facebook/ Alexandra Lascu

 

Image