Constanța. 11 apartamente din blocul învecinat bisericii cuprinse de flăcări, distruse de foc şi fum

Constanța. 11 apartamente din blocul învecinat bisericii cuprinse de flăcări, distruse de foc şi fum
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un număr de 11 apartamente au fost afectate de flăcări şi fum, iar faţada blocului în care sunt aceste locuinţe a fost distrusă de foc, în urma incendiului care a cuprins duminică o biserică dintr-un cartier din municipiul Constanţa.


"La incendiul de la biserica din Constanţa: 4 din 11 apartamente, afectate de incendiu şi de fum, restul - de fum (7 apartamente); latura dinspre biserică a faţadei blocului, afectată de flăcări. Aproximativ 500 metri pătraţi - construcţie de lemn din curtea bisericii - arsă complet", a transmis Agerpres citând Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea".

Incendiul a cuprins un paraclis provizoriu aflat în curtea bisericii Sf. Ecaterina - lăcaş de cult în construcţie -, în cartierul constănţean Tomis Plus, în timpul unei slujbe susţinute de preoţi.

Un număr de 30 de credincioşi au fost evacuaţi de jandarmi din lăcaşul de cult cuprins de flăcări, iar 15 locatari ai blocului din vecinătate s-au autoevacuat sau au fost scoşi din imobil de pompieri.

Potrivit ISU, două persoane au suferit atac de panică, iar o a treia, arsuri minore la antebraţ, fiind transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Foto News.ro

Image