CORONAVIRUS | Primul deces în rândul pompierilor. Un salvator de la ISU Constanța s-a stins din viață

CORONAVIRUS | Primul deces în rândul pompierilor. Un salvator de la ISU Constanța s-a stins din viață
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un pompier din cadrul Detașamentului Cernavodă / ISU Constanța, în vârstă de 48 de ani, s-a stins din viață vineri, la patru zile după ce a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Bărbatul, plutonier adjunct, suferea de obezitate. Pompierul s-a simțit său câteva zile la rând. Până la urmă, după ce a făcut febră chiar în timpul serviciului, a ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, iar analizele au arătat că era infectat cu Covid-19.

Patru zile mai târziu, vineri, a fost transferat la Matei Balș, în Capitală, și internat la secția ATI, unde s-a și stins din viață după câteva ore.

"Un salvator constănțean a plecat dintre noi, mult prea devreme!

Durerea acestei pierderi cu greu poate fi stăpânită, însă tăria și forța pentru a merge înainte trebuie să existe în fiecare dintre noi.

Niciodată nu suntem pregătiți să pierdem oameni dragi, colegi de echipă, iar în momente limită ridici privirea la Cer și te rogi, așteptând o minune.

Pompierii salvatori sunt oameni și ei. Mereu determinați și devotați crezului lor, poartă pe umeri responsabilitatea fiecărei misiuni și a vieții celor care sunt în primejdie.

Curajoși, se călesc în multele intervenții și nu se dau bătuți. Din convingere, se susțin reciproc și se îmbărbătează pentru ca siguranța celor aflați în dificultate să fie cea care învinge.

Gândurile noastre se îndreaptă și spre familia lui. Să le dea Dumnezeu putere pentru a depăși aceste momente extrem de dificile! Sa le dea nădejde, să le mângâie lacrimile și sufletele îndurerate!

Dumnezeu să-l odihnească și să-l așeze între drepții Săi!

Drum lin!" au scris, pe pagina de Facebook, colegii săi de la IGSU.

 

 

Sursa foto: Facebook

Image
Image