Curtea de Apel Constanţa a menţinut pedeapsa la închisoare pe viaţă pentru bărbatul care şi-a ucis un vecin şi i-a violat una dintre fiice

Curtea de Apel Constanţa a menţinut pedeapsa la închisoare pe viaţă pentru bărbatul care şi-a ucis un vecin şi i-a violat una dintre fiice
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Curtea de Apel Constanţa a menţinut pedeapsa la închisoare pe viaţă pentru bărbatul care, în vara anului trecut, şi-a ucis un vecin şi i-a violat una dintre fiice, el intenţionând iniţial să jefuiască acea familie.

Potrivit News.ro, Curtea de Apel a decis, joi, să respingă apelul declarat de Denis Mustafa împotriva deciziei Tribunalului Constanţa din luna februarie a acestui an, prin care fusese condamnat la închisoare pe viaţă.

Decizia instanţei este definitivă. 

Tribunalul Constanţa l-a condamnat pe Denis Mustafa, în 2 februarie, la închisoare pe viaţă pentru omor calificat, viol, tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal. De asemenea, el este obligat la plata daunelor morale şi civile către familia victimei, în valoare de 2,6 milioane de euro.

Denis Mustafa a comis faptele pentru care a fost condamnat la închisoare pe viaţă la începutul lunii iulie 2021, în comuna Corbu. El a intrat în casa unui vecin, l-a ucis pe acesta şi i-a violat una din fete. 

Bărbatul le-a povestit anchetatorilor că avea nevoie de bani pentru droguri.

"Autorul a explicat că motivaţia de bază a fost că avea nevoie de bani întrucât era consumator de droguri. În ziua respectivă a consumat droguri, cam toată ziua", a menţionat Teliceanu.

Procurorul a precizat că agresorul nu a ştiut până dimineaţa că victima sa a murit. El a mai povestit că a crezut că această familie are bani şi de aceea a decis să o jefuiască.

"După părerea lui, acea persoană avea ceva resurse financiare întrucât îşi făcuse un gard nou şi un acoperiş nou şi a tras concluzia că ar avea bani. Targetul lui era să sustragă aproximativ 2.000 de lei”, a explicat Viorel Teliceanu, potrivit sursei citate.

Foto ilustrativ, Digi24.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Image