Image

Detalii tulburătoare dezvăluite de primarul din Albești unde un copil a murit după ce a fost muşcat de câini

Detalii tulburătoare dezvăluite de primarul din Albești unde un copil a murit după ce a fost muşcat de câini
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Primarul din Albești, Gheorghe Moldovan, a declarat, potrivit realitatea.net, faptul că toate detaliile vor fi aflate de la Poliție, care face verificări la fața locului.

„… Poliția și Salvarea sunt la fața locului și vom afla. Se fac cercetări. S-ar părea că sunt niște câini din vecini, ai oamenilor. Acum, noi vrem să-i prindem, unul cred că este și cipat, din ce mi-au spus oamenii... Încă se încearcă resuscitarea copilului. Mie așa mi-au spus acum la salvare că încă n-au plecat cu el. Ei trebuie să-și facă procedurile și dupa 40 de minute atunci ne dă verdictul exact”. 
Întrebat daca copilul era supravegheat, primarul din Albești a explicat că „unii zic ca s-a intâmplat în curte la ei, alții că la poartă. Copilul venea clar de la școală. Un frate mai mic zicea ca l-a luat din curte. Ceilalți că au văzut ghiozdanul în stradă. Acum se fac cercetări, să vadă exact cum s-a întâmplat”.

Primarul din Albești a spus că astfel de incidente nu au mai avut loc până acum.

Întrebat de numărul câinilor din localitate și de măsurile luate pentu protecția oamenilor, primarul Gheorghe Moldovan a declarat că au fost acțiuni de strângere și castrare a câinilor din Albești.

„Anul trecut si anul acesta am avut 5-6 acțiuni de castrare a cainilor, de luare din stradă, deparazitat. Toți oamenii au fost anunțați, dar știți cum sunt, spun unii că nu sunt câinii lor. Câinii sunt îngrijiți și bine hrăniți, e clar că sunt ai lor”, a mai declarat primarul Gheorghe Moldovan, potrivit sursei citate.

 Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

Image
Image